Η Fiat τιμά την Disney με πέντε Topolino αφιερωμένα στον Μίκυ Μάους

Τα Fiat Topolino, που δημιουργήθηκαν ως φόρος τιμής στην 100ή επέτειο της Disney, εκτίθενται τώρα κατά μήκος του εμπορικού κέντρου Lingotto και της υποβλητικής βόρειας ράμπας του σε μια πολύχρωμη έκθεση για όλους.

Must Read

Η Fiat απέτισε φόρο τιμής στην 100ή επέτειο της Disney με ένα αποκλειστικό δώρο, σχεδιάζοντας τις πέντε θεματικές εκδόσεις του νέου Fiat Topolino αφιερωμένες στον Μίκυ Μάους.

Η μία σχεδιάστηκε με την ειδική συνεργασία του καλλιτέχνη της Disney Giorgio Cavazzano και οι άλλες τέσσερις, σχεδιασμένες από το Fiat Centro Stile και εμπνευσμένες από τους δημιουργούς της Disney, έχουν τις ρίζες τους σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και καλλιτεχνικό κίνημα: ιστορικό, μοντέρνο, δρόμου και αφηρημένο.

Η βιτρίνα των πέντε έργων τέχνης προορίζεται ως δώρο για όλους, τους περίεργους τουρίστες, τις οικογένειες και το αφοσιωμένο κοινό και των δύο εμπορικών σημάτων – Fiat και Disney – και της ίδιας της μαγευτικής πόλης του Τορίνο, που ζωντανεύει βαθιά από τη χρωματική ζωντάνια και την καλλιτεχνική αξία των μικρών σε μέγεθος αλλά τεράστιων σε απήχηση μοναδικών έργων.

Μια πρωτοβουλία αφιερωμένη στη δημιουργικότητα και τη λαϊκή κουλτούρα, που λειτουργεί ως μια στιβαρή γέφυρα ανοιχτή σε όλους, επιτρέποντας την εξερεύνηση των διαφορετικών κόσμων μέσα στο συναρπαστικό πλαίσιο του Lingotto.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

NEWS FEED