Abarth 600e: Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του ισχυρότερου «σκορπιού»

Must Read

Στην 75η επέτειό της, η Abarth κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην κοινότητά της και αποκαλύπτει τρεις φωτογραφίες του νέου Abarth 600e, που όπως επισημαίνεται είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 240 ίππων με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Το εσωτερικό του νέου Abarth 600e Scorpionissima: η μάσκα του ταμπλό εμπλουτισμένη με γραφικά Abarth, αποκλειστικό σχέδιο και σκοτεινό περιβάλλον είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της μυστηριώδους καμπίνας διακοσμημένης με λεπτομέρειες όπως ο απειλητικός Scorpion στο τιμόνι τροχό ή την έγχρωμη ραφή.

Η αγωνιστική ψυχή του Abarth 600e Scorpionissima εκφράζεται από συγκεκριμένα ειδικά καθίσματα με αγωνιστική έμπνευση και ένα σπορ τιμόνι με δερμάτινα και ένθετα Alcantara, που ενισχύουν τη δροσιά και τη σπορτίφ του αυτοκινήτου.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός διαθέτει επίσης το κάλυμμα του μαξιλαριού σήραγγας για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην καμπίνα, το φως του περιβάλλοντος για να τονίσει τους αινιγματικούς εσωτερικούς χώρους και ένα ραδιόφωνο NAV 10 ιντσών για μεγιστοποίηση της ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια ζωής στο σκάφος.

Το σύστημα infotainment με ειδικά γραφικά Abarth παρέχει στον οδηγό στοιχεία μέτρησης απόδοσης και ειδική ενότητα για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ήχου Abarth που παρέχεται από τη γεννήτρια ήχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

NEWS FEED